De Badmeester

Logo De Badmeester

Over ons

Jos van Zonneveld is de laatste 20 jaar werkzaam geweest in de tegel en badkamerbranche. Na voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt, heeft Jos per december 2019 besloten om te starten met De Badmeester.

 

Gezien het grote netwerk dat Jos heeft opgebouwd in de jaren dat hij in de branche werkzaam is geweest, is dit zeker een logische stap geweest. Ons motto: “De Badmeester ontzorgt en biedt oplossingen!” is Jos op het lijf geschreven.

 

De Badmeester heeft als belangrijkste missie om op een klantgerichte en professionele manier onze klanten te ondersteunen bij het aankopen van tegels en badkamers. Bij De Badmeester staan de wensen en behoeftes van de klant centraal. Met onze uitgebreide showroom met verschillende badkamers zorgen wij voor een stukje beleving bij de klant die kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

De Badmeester heeft een breed assortiment aan tegels, badkamermeubels, wasbakken, waskommen, kranen, toiletten en fonteintjes in alle kleuren en formaten. Dit in combinatie met onze expertise maken het mogelijk om onze klanten optimaal te ondersteunen.

 

Door een deel van ons assortiment zelf rechtstreeks te importeren kunnen wij bovendien zeer aantrekkelijke prijzen bieden zonder dat de kwaliteit daar onder leidt. Dit geldt voor zowel tegels als voor sanitair.

Maak hier uw eigen 3D ontwerp. Aan de hand van deze tekening kunnen wij u bij een afspraak verder adviseren over de mogelijkheden.
Maak hier uw eigen 3D ontwerp. Aan de hand van deze tekening kunnen wij u bij een afspraak verder adviseren over de mogelijkheden.